NUCCI x FASHION&FRIENDS: NEOČEKIVANA MODNA IZDANJA POZNATOG REPERA

NUCCI x FASHION&FRIENDS: NEOČEKIVANA MODNA IZDANJA POZNATOG REPERA

 

Jedan od najpopularnijih repera mlađe generacije Igor Panić, poznatiji pod pseudonimom Nucci, postao je novi brend ambasador vodećeg regionalnog multibrend koncepta Fashion&Friends.

 

Prepoznatljiv po specifičnoj fuziji trepa, repa i elektronskog ritma, Nucci ne samo da oblikuje trendove u svetu muzike, već i inspiriše svojim autentičnim modnim stilom, što je rezultiralo Fashion&Friends saradnjom tokom narednih modnih sezona.

 

 

Saradnja je najavljena upečatljivom kampanjom za jesen/zimu 2023, uz seriju fotografija i videa koje predstavljaju savršen spoj muzike i mode.

 

Donoseći autentični zvuk nove generacije mladih umetnika, Nucci hrabrije nego ikada deli sa obožavaocima svoju modnu priču, otkrivajući u videima kako izgleda njegov stil oblačenja, ko mu je uzor u svetu mode, kao i na koji outfit sa nastupa je najponosniji.

 

 

Pored impresivnih kadrova snimljenih na različitim lokacijama u Beogradu, scene obiluju urbanim stajlinzima svetskih brendova u Fashion&Friends portfoliju.

 

 

Nucci se poigrao različitim modnim stilovima, od alternativnih, buntovničkih komada sa potpisom brenda Diesel, preko streetwear kombinacije Calvin Klein do kultnih Levi’s komada koji ističu jedinstveni karakter mladog repera.

 

Svaki stajling je priča za sebe te zajedno čine savršenu simbiozu autentičnog modnog izraza i individualnosti.

 

Fotograf: Mina Dišljenković

Videograf: Nikola Bogdanović

Stajling: Miloš Đokić

Šminka: Jovana Marković

Frizura: Nikola Rakić