Fashion Company  Newsletter   Novi početak

Novi početak

 

Možemo reći da nam se ukazala jedinstvena prilika da ispočetka krenemo mnoge stvari u životu, a ne samo da im se vratimo. Kako polako ponovo hvatamo ritam svakodnevice, jedan od izazova je i povratak na posao i stari režim rada.

 

Poznato nam je da je odevanje veliki deo poslovne psihologije. Zato od prvog dana postavite svoja pravila igre i obucite se za uspeh uz najnovije modne trendove. Spremite se za tople dane uz kvalitetne materijale i odvedite business ozbiljnost u smeru pastelnih boja. Neka vaši statement komadi budu u upečatljivim bojama nove sezone.

 

  1. GUESS sako 2. DESIGUAL torbica 3. BATA torba 4. SCOTCH&SODA pantalone 5. TOMMY HILFIGER haljina 6. CALVIN KLEIN baletanke 7. TOMMY HILFIGER pantalone 8. CESARE PACIOTTI sandale

 

Bez obzira da li želite da se postavite diplomatski u nešto tamnijim bojama ili vedro u duhu nekoga ko sve probleme rešava u trenu – najatraktivniji komadi nove sezone su tu.

 

 

  1. CALVIN KLEIN majica 2. SCOTCH&SODA blejzer 3. TOMMY HILFITER torba za laptop 4. TOMMY HILFIGER pantalone 5. TOMMY HILFIGER košulja 6. BATA torbica 7. CAMPER cipele 8. CESARE PACIOTTI mokasine

 

Ono što je važno jeste da su svi, i dalje, na popustima od 20% do 40% na www.fashionandfriends.com .

 

Prepustite se duhu novog početka i pokažite koliko ste se promenili u prethodnim nedeljama. Nosite svoje omiljene komade iz Fashion Company-ja u svojim novim pobedama, ali uvek uz dozu odgovornosti i obazrivosti za sebe i sve oko sebe.

 

Ostanimo zdravi i sigurni.