NOVA PATRIZIA PEPE KOLEKCIJA U NAJVIBRANTNIJIM BOJAMA PROLEĆA

NOVA PATRIZIA PEPE KOLEKCIJA U NAJVIBRANTNIJIM BOJAMA PROLEĆA

 

Nova modna vizija italijanskog brenda Patrizia Pepe savršeno oslikava duh optimističnih i blistavih prolećnih dana kojima se svi toliko radujemo.

 

Vibrantni kolorit, razigrani, lepršavi krojevi, zanimljive teksture te cvetni print predstavljaju glavne adute kolekcije za proleće/leto 2022.

 

Prepoznatljiva estetika brenda odiše svedenim seksipilom i prefinjenošću, a eksperimentisanje sa neočekivanim formama daje kolekciji novu dimenziju ženstvenosti.

 

U fokusu su intenzivne boje poput smaragdnozelene, ružičaste, tirkiznoplave, u kontrastu sa crnom i belom bojom, dok su stroge, ravne siluete kojima je brend tradicionalno sklon, zamenjene udobnijim krojevima, idealnim za opuštenije prilike. Čak i ako ste skloni minimalizmu, jarke nijanse u potpunosti će osvežiti vaš stil i uneti dozu vedrine u predstojeću sezonu.

 

 

Maxi haljina Prsluk od eko kože Korset top Pantalone  Sako  Haljina sa printom

 

 

Kolekcija obiluje fantastičnim haljinama različitih modela, besprekorno krojenim sakoima, mekim duksericama u svim bojama i topovima asimetričnog kroja koji se lako mogu transformisati iz dnevnog u večernji look.

 

Brend je predstavio i pregršt atraktivnih modnih dodataka kao što su sandale sa kaiševima, torbe sa nitnama u jarkim tonovima i trendi bucket kape.

 

 

   Kožne sandale torbica   Bucket kapa Torba sa lancem Cipele sa kaišem

 

Nova Patrizia Pepe kolekcija dostupna je u monobrend radnji Patrizia Pepe u šoping centru Galerija i multibrend koncept prodavnicama Fashion&Friends, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

 

 

Vaš,

 

Fashion Company