Nova digitalna Fashion and Friends kampanja nosi naziv: REFLECTION

Nova digitalna Fashion and Friends kampanja nosi naziv: REFLECTION

Šta vaše ogledalo kaže o vama?

Nova Fashion&Friends kampanja Reflection je probudila sve modne tajne koje krijemo u sebi! Urbana beogradska dama Aleksandra Dobrić u glavnoj ženskoj ulozi, i blizanci Miloš i Dušan koji njenom glamuroznom stilu daju dozu alternativnog i uzbudljivog.

Sve se savršeno uklopilo u zimske boje koje su naši modni komadi osvežili i učinili da svako ogledalo ima specifičnu nijansu u odrazu!

Liu Jo i Patrizia Pepe komadi su u Aleksandri probudili pravu modnu divu koja odiše elegancijom, dok ju je urbani Diesel vratio u dane njene najluđe mladosti. Miss Sixty, Replay i Guess su bili zaduženi za to da pokaže stav moderne gradske devojke – i bude baš svoja!

Naši blizanci su se u Scotch&Soda kaputima i odelima transformisali u momke koje viđamo po ulicama Milana i Amsterdama! Nije im bilo naporno jer su na nogama imali najkvalitetnije Premiata, 4US Paciotti i Camper komade. U Moose Knuckles jaknama nisu osećali zimu, već su zamislili kako negde u Kanadi uživaju u zimskim sportovima i ispijanju toplog čaja.

Ako smo Vas ubedili da pođete put pronalaženja sebe kroz modu, krenite sa nama!


Reflektujemo samo ono što nosimo u sebi – hajde da to i pokažemo odećom!

Tim: Aleksandra Dobrić

Fotografija: Stefan Stojanov

Stajling: Jelena Milovanović

Šminka:Jovana Vukosavljević

Frizura: Dejan Mladenović

 

Tim: Miloš i Dušan

Fotografija: Marko Doroslovacki

Stajling: Miloš Vasiljević

Šminka: Ivona Rakita