Fashion Company  Aktuelnosti   „NEW VOICES“ MANGO kampanja za sezonu proleće/leto 19 ističe značaj kulture za zajednicu

„NEW VOICES“ MANGO kampanja za sezonu proleće/leto 19 ističe značaj kulture za zajednicu

Nova MANGO kampanja prikazuje svet mode, ali inspiraciju pronalazi i u mnogim drugim kreativnim talentima. Poznati fotograf Alasdair McLellan fotografisao je modele Adwoa Aboah, Jolie Alien, Sashu Pivovarovu, Lunu Bijl, kao i Patricka Schwarzeneggera, američkog glumca i modela. Projekat je usmeren ka važnim imenima u modnoj industriji i sproveden je od strane uspešnog fotografa.

 

 

Koristeći slogane poput „Izgradimo budućnost zajedno“, „Naši snovi inspirišu“ i „Verujemo u moć zajednice“ kampanja sarađuje sa modelima i glumcima sa ciljem da raširi svest o značaju kulture i različitosti u određenoj zajednici. Kroz brojne saradnje i aktivacije ova poruka će se dalje prenositi kako koračamo dublje u sezonu. Ova kulturna panorama biće istaknuta na svim Mango platformama uz hashtag #MangoNewVoices.

Električni zvuci njujorškog dueta Chairlift prate kampanju uz pesmu „I belong in your arms“. Kolekcija proleće/leto 2019 odiše savremenim stilom i pastelnim bojama poput svetlo roze, nebeske plave i žute. Dizajn je inovativan i moderan i krasi ikonične Mango komade. Delimično transparentni materijali korišćeni su u proizvodnji bluza i haljina, dok su maxi košulje osvežene šarenim printom jarkih boja. Ponuda aksesoara je široka i nudi popularne modele poput vrećastih torbi i šešira i odiše pastelnim tonovima. Kolekcija obuće inspirisana je aktuelnim trendovima, te se kao ključni modeli ističu sandale sa kaiševima i popularne čarapa-patike.

 

Modeli:               Adwoa Aboah

Jolie Alien

Luna Bijl

Sasha Pivovarova

Patrick Schwarzenegger

Lokacija:            Los Anđeles, Kalifornija

Stilista:               Camille Bidault Waddington

Fotograf:            Alasdair McLellan

Direktor

audicije:             Piergiorgio Del Moro

Frizura:              Anthony Turner

Šminka:              Lynsey Alexander

 

Prolećna kolekcije ovog španskog brenda dostupna je u MANGO prodavnicama u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city, Novom Sadu – Big Shopping centru te Podgorici – Delta city.