NATURE NEEDS HEROES: TIMBERLAND U NOVOJ EKOLOŠKOJ AKCIJI U BEOGRADU

NATURE NEEDS HEROES: TIMBERLAND U NOVOJ EKOLOŠKOJ AKCIJI U BEOGRADU

 

 

Svaka promena počinje malim koracima, onima koji nas motivišu da budemo bolji i da napredujemo. Sa akcijom pod nazivom NATURE NEEDS HEROS  zakoračili smo ka zelenijem i zdravijem okruženju i na taj način proširili svest na lokalnom nivou. U saradnji sa brendom Timberland i ove godine organizovali smo akciju čišćenja zelenih površina i igrališta u novobeogradskom bloku 28 i time našim sugrađanima obezbedili zdraviju i uredniju životnu sredinu.

 

 

 

Akciji su se pridružili influenseri Ena Čubrilo– Ena Luna, Ana Nikolić– Petit Diable Noir, Milan Vučićević– Nichim Izazvan, glumac Luka Raco, košarkaš Nino Čelebić, i sa svojim pratiocima podelili korisne savete o odgovornom i savesnom ponašanju kada je naša planeta u pitanju. Na značaj odgovornog postupanja sa otpadom i štetu koji on čini životnoj sredini ukazali su i naši zaposleni koji su se i ovog puta priključili aktivaciji.

 

„Kada bi svako od nas uvrstio u svoju svakodnevnicu nekoliko dobrih navika, zajedno bismo ostvarili neopisivo veliki uticaj na planetu.“- rekla je Ana Nikolić i dodala da su neki od njenih malih doprinosa zdravijoj životnoj sredini biljna ishrana, izbegavanje plastičnih kesa, kupovina filtera za vodu i vožnja bicikla umesto automobila.

 

 

 

 

Aktivacija ni ovog puta ne bi prošla uspešno bez podrške naših prijatelja JKP „Zelenilo-Beograd“ i Ekostar Pak-a koji su imali veliki uticaj na celokupnu organizaciju!

 

 

Vodeći globalni outdoor brend pokrenuo je globalnu kampanju Nature Needs Heroes, u okviru koje ulaže velike napore u stvaranju zelenije budućnosti. Od 2019. godine do danas Timberland je reciklirao više od 310 miliona plastičnih flaša i posadio preko 10 miliona sadnica zajedno sa zaposlenima, kupcima i dobavljačima. Brend će nastojati da do 2030. godine svojim poslovanjem ostvari pozitivni uticaj na životnu sredinu sa idejom da prirodi vrati više nego što od nje uzima.

 

Budite i vi odgovorni prema svom okruženju i malim, svakodnevnim doprinosima učinite planetu zelenijom!

 

Vaš,

Fashion Company