Fashion Company  Aktuelnosti   Najveći modni retailer u regionu Jugoistočne Evrope ulaže u Rumuniju kroz popularan brend Superdry

Najveći modni retailer u regionu Jugoistočne Evrope ulaže u Rumuniju kroz popularan brend Superdry

Fashion Company Grupa proslavila je otvaranje najveće Superdry radnje u Rumuniji, u AFI Cotroceni šoping centru, gde će ponuditi najnovije kolekcije ovog britanskog brenda

 

Četvrtak, 22. novembar 2018. – U atmosferi prožetoj urbanim stilom, u modernom ambijentu radnje u AFI Cotroceni šoping molu, britanski modni brend Superdry, svečano je otvorio vrata najveće prodavnice u Rumuniji. Zahvaljujući naporima Fashion Company, Superdry, kao  jedan od najpopularnijih engleskih brendova, ekskluzivno je predstavio atraktivne modele iz najnovije kolekcije.

 

Fashion Company je osnovana u Srbiji, a danas je apsolutni lider na tržištu mode u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji. Kompanija predstavlja neke od najprestižnijih brendova urbane mode poput Superdry, Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Mango, Levis, Calvin Klein, Liu Jo, Timberland i Desigual.

Ulazak na rumunsko tržište je veliki i veoma značajan korak za Fashion Company. Skoro 30 godina smo lideri kada je reč o modnoj industriji, i to u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Makedoniji, predstavljajući neke od najpopularnijih i najpoznatijih brendova na svetu, kao što je upravo Superdry. Ovaj britanski brend odiše autentičnošću, a njegove kolekcije su urbane, kul i jedinstvene. Planiramo da otvorimo Superdry radnje širom Rumunije i nadamo se da će postati omiljen lifestyle brend na ovom tržištu“, izjavila je Jasenka Stekić, direktor za marketing, korporativne komunikacije i razvoj koncepta maloprodaje Fashion Company grupe.

 

Photo: www.themoment.ro

Nova radnja u AFI Cotroceni šoping molu predstavlja prvi korak u daljem razvojnom planu Fashion Company grupe u Rumuniji. Kupci će odevnim komadima i aksesoarima iz najnovijih kolekcija moći da iskažu svoju individualnost i urbani stil. Jedinstvene kombinacije kvalitetnih vintidž materijala obogaćene su ručno izrađenim grafičkim detaljima. Superdry moto prenet je i u ovu radnju u AFI Cotroceni šoping molu – Mi kreiramo garderobu, vi stvarate priče.

Svojom pristupačnošću, modernim, trendi komadima, aksesoarima i obućom, premijum kvalitetom, Superdry će, beskompromisno, značajno doprineti unapređenju ponude tržišta mode u Bukureštu“ izjavila je Jasenka Stekić, direktor za marketing, korporativne komunikacije i razvoj koncepta maloprodaje Fashion Company grupe.

Osnovan u Velikoj Britaniji, Superdry je sada dostupan u preko 50 zemalja, sa preko 500 radnji. Uspešna engleska priča nastavlja se u Rumuniji, otvaranjem najveće Superdry radnje u Bukureštu.

Superdry je prepoznat širom sveta kao brend koji savršeno kombinuje vintidž i američki stil sa japanskom grafikom.

 

Na svečanom  događaju, 22. novembra 2018. godine, predstavnici Fashion Company Grupe prisustvovali su događaju, zajedno sa brojnim zvanicama iz sveta mode, poznatim ličnostima iz muzičke industrije i mnogim popularnim influenserima. Modele iz aktuelne kolekcije predstavila je profesionalna plesna grupa, koja je oduševila zvanice svojim atraktivnim performansom. Zvanice su imale priliku da uživaju u koncertu i urbanim bitovima popularnog rumunskog izvođača DOC-a.