Morska atmosfera na dohvat ruke: Stigla je letnja Calvin Klein swimwear kampanja

Morska atmosfera na dohvat ruke: Stigla je letnja Calvin Klein swimwear kampanja

 

Danas, 21. juna 2022. godine, u 11 sati i 13 minuta kalendarski stiže leto, a u korak sa njim je stigla i nova Calvin Klein Swimwear kampanja!

 

Ove sezone donosimo vam autentične boje, prepoznatljive CK detalje i udobne krojeve za koje verujemo da će biti savršeni saputnici za sve letnje avanture.

 

ON NOSI: CK ŠORTS ZA KUPANJE 

 

Morski prizor, slana koža, topao kamen i vrelo sunce i ovoga puta bili su naša inspiracija.

 

Kombinacija narandžaste i roze boje je modni trend koji je i dalje u žiži fashion javnosti. Zato, ukoliko još uvek niste, pravo je vreme da iskočite iz zone komfora i ponesete ove nijasne tokom toplih letnjih dana.

 

ONA NOSI: CK MONOGRAM KUPAĆE GAĆICE  i CK MONOGRAM KUPAĆI TOP

 

Prepoznatljivi CK logo savršeno se uklapaju u svaki odevni komad, pa tako i kupaćim kostimima daju posebnu letnju notu i upečatljivost.

 

Floralni print je izbor sa kojim ne možete da pogrešite, a zasigurno nećete pogrešiti ako ga još i  iskombinujete sa jednodelnim kupaćim. Oni savršeno odgovaraju svakoj građi tela i stilu oblačenja.

 

ONA NOSI: CK ŠARENI JEDNODELNI KUPAĆI 

ON NOSI: CK ŠORTS ZA KUPANJE 

 

Omiljene komade iz letnje Calvin Klein kolekcije kupaćih kostima možete pronaći u svim Fashion&Friends multibrend radnjama, Calvin Klein mono radnjama, na našem fashionandfriends.com online shop-u, kao i istoimenoj aplikaciji.

 

Fotografije potpisuje fotografi Senja Vild i Franjo Matković, dok su se ispred objektiva našli modeli Suzana Horvat i Patrik Cvetko.

 

Kampanja je snimana na predivnoj lokaciji primorskog grada Hvara. Zahvaljujemo se Beach Club Hvar na izvrsnom gostoprimstvu i predivnom ambijentu, sigurno ćemo se vratiti opet.

 

Vaš,

Fashion Company