Moose Knuckles pop-up store otvorio vam je svoja vrata!

Moose Knuckles pop-up store otvorio vam je svoja vrata!

Pravo iz Kanade stižu nam najtopliji i najluksuzniji komadi zimskih jakni!

Brend koji je osnovan 2009 godine sa misijom da pravi laganu, čvrstu i luksuznu sportsku odeću na svetu. Preuzeli su kandadski „know-how“ i „upleli“ nasleđe u svako vlakno, šav i dugme. Stoje iza besprekorno krojenih materijala iz etičkih izvora. Zajedno sa dokazanim performansama i jedinstvenom perspektivom Moose Knuckles je izuzetan brend koji je od sada dostupan i kod nas u Galeriji u okviru Moose Knuckles pop-up stora.

U petak smo dolazak ovih divnih komada proslavili i eventom u popo-up radnji.

Atmosfera je bila da se smrzneš, jer je došlo mnogo poznatih lica koji se nisu ustručavali da izaberu svoj Moose Knuckles favorit za ovu zimu. Svojim bitovima nas je grejao fenomenalni Marko Nastić uz ledene, a opet tako ukusne plave koktele!

Prva na event je stigla poznata influenserka Aleksandra Dobrić, koja uvek oduševi svoje pratioce divnim stajlingom i istančanim modnim ukusom. Ona je odabrala čak tri favorita, a vi pogađajte koji je odnela sa sobom!

Nakon nje, stigla je i glumica Tamara Dragičević koja je bila oduševljena asortimanom i sa svojim prijateljem i producentom Ljubomirom Dorontićem – poznatijim kao Coka Broz. Njih dvoje iskoristili su priliku da snaprave fenomenalne fotke u Moose Knuckles ledenoj kocki.

Atraktivna Andžela Adaktar je sa svojim drugaricama uživala u dobroj muzici i isprobavala upečatljive Moose Knuckles modele. Tu su bile različite boje, krojevi i komadi! Koji je vaš favorit?

Poslednji su stigli Dušan i Anja Šušnjar, mladi bračni par koji pleni svojim šarmom i modnim izrazom! Dušan, kome je svaka jasna stajala kao salivena je za ovu zimu izabrao crnu klasičnu jaknu, dok je Anja izabrala popularni model koji odražava njen buntovni duh!

Sve modele možete naći u Galerija Moose Knuckles pop-up store-u kao i online.