Fashion Company  Newsletter   Moda koju vole i muškarci i žene

Moda koju vole i muškarci i žene

 

Danas se moderni duksevi mogu nositi svuda i u kombinaciji sa različitim odevnim komadima. Uz malo kreativnosti, smelosti i aksesoara, u duksu možeš da izgledaš fantastično stilizovano.  Za casual izgled kombinuj ga sa iscepanim farmerkama uz patike ili čizme. Za ženstvene kombinacije upari ga uz usku suknju i štikle.

 

  1. DIESEL crni ženski duks, 2. SUPERDRY ženski duks sa kapuljačom, 3. TOMMY HILFIGER duks ženski duks sa kapuljačom 4. SCOTCH&SODA ženski duks sa šarama, 5. LIU JO ženski oversized duks

 

Kada je izbor za muškarce u pitanju, bilo da se odlučiš za klasični kroj, sa kapuljačom ili zipom, jednobojne ili šarene, duks ćeš rado nositi uz ležerne ili urbane odevne kombinacije, za dnevnu ili večernju varijantu.

Nova kolekcija je bogata duksevima od kvalitetnih materijala i zanimljivih boja koji će uz odgovarajuće aksesoare i nakit tvoj stajling podići na viši nivo.

 

  1. SUPERDRY muški logo duks, DIESEL muški duks sa kapuljačom, SCOTCH&SODA zeleni muški duks, 4. HUGO muški oversized duks, 5. CALVIN KLEIN muški duks sa kapuljačom

 

Za sve one koji vrednuju udobnost iznad svega, pravo mesto za inspiraciju je www.fashionandfriends.com