Fashion Company  Aktuelnosti   MILOŠ BIKOVIĆ ZVEZDA NOVE KAMPANJE FASHION&FRIENDS

MILOŠ BIKOVIĆ ZVEZDA NOVE KAMPANJE FASHION&FRIENDS

 

Vodeći regionalni multibrend lanac prodavnica Fashion&Friends ponosno predstavlja glumca, producenta i ikonu stila Miloša Bikovića kao svog novog brend ambasadora i zaštitno lice reklamne kampanje za jesen/zimu 2020.

 

 

Inspirisana nezaboravnim trenucima koji se mere otkucajem srca, kampanja pod nazivom “In a heartbeat” savršeno oslikava duh Fashion&Friends brenda: ljubav za koju je ponekad dovoljan samo jedan pogled, lepota koja nas u trenu privuče i ostavi bez daha, dodir stila, nalet hrabrosti da budemo to što jesmo..

 

 

Na senzualnim kadrovima zabeleženim kamerom francuskog fotografa Kevina S, prikazana je zavodljiva igra 32-godišnjeg glumca i manekenke Lidije Ristić u nekim od ključnih komada sezone – od klasičnih košulja i besprekorno skrojenih mantila do seksi koktel haljina i tretiranog denima. Fotografije su začinjene eklektičnim miksom stilova, krojeva i boja, kao moćnim uvodom u nadolazeću jesenju sezonu.

 

Kampanju “In a heartbeat” prati ekskluzivni video teaser, koji će biti prava vizuelna poslastica za ljubitelje mode i sve obožavaoce harizmatičnog glumca.

 

Multibrend prodavnice Fashion&Friends se nalaze u Srbiji – Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Hrvatskoj – Zagreb, Split, Rijeka i Zadar, Crnoj Gori – Podgorica, Kotor, Budva, Bar i Nikšić, Bosni i Hercegovini – Banja Luka i Severnoj Makedoniji – Skoplje.

 

 

CREDITS:

Photography: Kevin S.
Styling: Fashion&Friends team
Hair styling: Aleksandar Gligorievski
Make-up: Dragan Vurdelja
Model: Lidija Ristić @Premium Models Paris