Lyle & Scott pruža podršku amaterskom fudbalu: Otvorene prijave za besplatne dresove

Lyle & Scott pruža podršku amaterskom fudbalu: Otvorene prijave za besplatne dresove

 

Britanski premijum lifestyle brend Lyle & Scott pokreće najveću globalnu kampanju od svog osnivanja nazvanu „Kits For Clubs“, kojom odaje počast svojoj istorijskoj povezanosti sa fudbalom.

 

Lyle&Scott će kroz sedmocifrenu investiciju u kampanju obezbediti besplatne, posebno dizajnirane fudbalske dresove za amaterske timove i male klubove širom sveta, obuhvatajući tako na desetine hiljada sportista.

 

Svestan da je jaz u finansiranju između amaterskog i profesionalnog fudbala sve veći iz sezone u sezonu, brend će podržati male, lokalne timove koji se suočavaju s finansijskim poteškoćama.

 

Bez obzira na to da li imaju 5, 7 ili 11 igrača, klubovi se mogu prijaviti popunjavanjem kratkog onlajn obrasca na sajtu kitsforclubs.lyleandscott.com

 

Stručni žiri će zatim odabrati klubove koji će dobiti besplatne Lyle & Scott fudbalske dresove za predstojeću sezonu.

 

Dresove je osmislio kreativni tim brenda, kombinujući njegovo 149-godišnje nasleđe i ljubav prema modi, fudbalu i sportskoj odeći.

 

 

 

Timovi će moći da izaberu svoj omiljeni dres iz ponuđenog asortimana koji obuhvata karirani dezen „argyle“ ili šaru inspirisanu oblikom čička za one koji vole upečatljivi izgled, ali i klasičnije dizajne za ljubitelje svedenijeg sportskog stila.

 

Svi kompleti će biti ručno dovršeni u škotskom gradu Hawick, u kom se nalazi sedište brenda, uz prilagođavanje grba svakog kluba i pojedinačnih brojeva igrača. Za novoosnovane timove koji nemaju svoj grb, Lyle & Scott će se dodatno potruditi i zajedno sa njima dizajnirati autentičnu oznaku kluba.

 

Odnosi sa odabranim klubovima će se negovati, a njihove povratne informacije o proizvodima koristiće se za dalji razvoj asortimana proizvoda u predstojećim sezonama.

 

„Jako sam ponosan na ovu inicijativu jer iz prve ruke znam koliko je teško finansirati i podržati amaterski sport. Fudbal je univerzalni jezik sveta i važan deo 149-godišnje istorije kompanije Lyle & Scott. Od stadiona do terena, naš zlatni orao prepoznat je širom sveta.

 

Inicijativa „Kits for Clubs“ poštedeće amaterski fudbal nekih finansijskih obaveza tako što će ponuditi besplatne dresove timovima širom sveta. I ne samo to, već će i nošenje dresa podstaći osećaj zajedništva i pripadnosti među sportistima“, istakao je Ben Gan, direktor brendova i marketinga kompanije Lyle & Scott.

 

Lyle & Scott će razvijati kampanju „Kits for Clubs“ tokom naredne decenije, doprinoseći finansiranju i infrastrukturi koja je potrebna za razvoj amaterskog fudbala.

 

Prijave za dresove se mogu izvršiti putem linka https://kitsforclubs.lyleandscott.com od 18. jula 2023. godine.