#loveGuess vikend iz bajke!

#loveGuess vikend iz bajke!

Dugo smo to čekali, pravo toplo leto, malo bezbrižnosti. I napokon smo dočekali – GUESS Getaway u znaku #loveGuess! Putovanja polako postaju normala pa konačno lagano punimo agende i smišljamo opake planove za letnju sezonu. Kako bismo gala obeležili ove lepe vesti, spremamo se za jednu sasvim posebnu avanturu. Naime, od danas se selimo u BURO. Summer House u okviru Guess Getaway putovanja. Ovo je prvi regionalni projekat koji udruženo donose BURO. Srbija i Hrvatska, kao deo BURO. Adria sistema.

Naša letnja kuća za 2021. godinu nalazi se na čarobnom Mikonosu, našem najdražem grčkom ostrvu. Kako bi smo adekvatno proslavili ponovni susret, pozvali smo i prijatelje iz čitavog regiona da zajedno nazdravimo lepšim danima. Sve je u znaku legendarnog američkog brenda Guess čije kultne kampanje su obeležile istoriju mode.

Uz njih u našoj vili iz snova ugostićemo i poznate influenserke iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.  Pratite Fashion Company profile kao i Fashion&Friends profile na društvenim mrežama, jer ćete tu videti o čemu se radi i otkriti koje influenserke smo ugostili na Mikonosu. Očekuju vas brojna iznenađenja, budite uz nas i uronite u leto!

Za potpuno uživanje u Guess avanturi ispratite i #loveGuess

Garantujemo da ćemo vas inspirisati dobrim outfitima, dobrom zabavom i prelepim predelima Grčke!

Vaš,

Fashion Company