LACOSTE I PLEIN SPORT: NOVA MODNA POJAČANJA

LACOSTE I PLEIN SPORT: NOVA MODNA POJAČANJA

 

Muška moda u vodećem regionalnom multibrend konceptu Fashion&Friends dobila je pojačanje ove jeseni.

 

Pobornici sportske elegancije uživaće u kolekcijama kultnog brenda Lacoste, dok će ljubitelji urbanog stila pronaći omiljene komade u kolekciji brenda Plein Sport.

 

 

Čuveni francuski brend Lacoste sinonim je za beskompromisan kvalitet sportskih, klasičnih modela koji odišu vanvremenskom elegancijom.

 

Osnivač brenda, nekadašnji teniser René Lacoste predstavio je 1933. godine sada već kultni odevni predmet – majicu s logotipom krokodila i postao zaslužan za planetarnu popularnost polo modela, bez kog je nemoguće zamisliti savremeni garderober.

 

 

 

Iza sportske linije futurističkog dizajna Plein Sport stoji vizionar i osnivač jednog od najbrže rastućih brendova u kategoriji dostupnog luksuza Philipp Plein.

 

Vođen mantrom “First Rule: No Rules”, kolekcija je posvećena strastvenim individualcima koji svoje najdublje želje pretvaraju u stvarnost.

 

Brend koristi najnaprednija tehnološka rešenja u kombinaciji sa inovativnim dizajnom i tkaninama, bez upotrebe kože, teksasa i aplikacija.

 

Modele iz kolekcije jesen/zima možete pronaći u Fashion&Friends prodavnicama, kao i na fashionandfriends online šopu, kao i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

 

Vaš,

 

Fashion Company