KIKO MILANO MAKE-UP MARATON

KIKO MILANO MAKE-UP MARATON

Poznati italijanski beauty brend KIKO Milano organizovao je prvi MAKE-UP MARATON u TC Galerija u Beogradu.

Ljubitelji dekorativne kozmetike imali su priliku da dobiju besplatno šminkanje od strane nekih od vodećih domaćih šminkera, ali i osvoje vredne novogodišnje nagrade.

U okviru svečanog otvaranja ovog trodnevnog događaja, poznati šminker Dragan Vurdelja održao je make-up masterclass, a pridružila mu se i najpoznatija domaća influenserka Dunja Jovanić. Oni su sa posetiocima podeliti svoje favorite iz nove praznične kolekcije.

Tamara Dragičević, jedna od trenutno najpopularnijih glumica novije generacije pridružila nam se drugog dana KIKO Milano maratona. Poznata šminkerka, Nena Ilić je zato odlučila da Tamaru vrati u dane snimanja „Tome“ i našminka je kao modernu verziju Silvane Armenulić.

Treći dan maratona obeležio je nesvakidašnji dvojac- glumica Olja Lević i šminker Milan Bauranov. On je na Olji pokazao kako da kombinujete jarke boje na licu, koje palete pristaju kom tenu i ohrabrio sve posetioce da isprobaju i spoje nespojivo!

Osnovan 1997. godine u italijanskoj prestonici mode, KIKO Milano stekao je planetarnu popularnost zahvaljujući neverovatnoj raznolikosti proizvoda, tekstura i boja, kao i pristupačnim cenama. Najveći deo asortimana proizvodi se u Italiji, spajajući kvalitet, vodeću tehnologiju i neprevaziđenu stručnost u kozmetici.

KIKO Milano je u Srbiju stigao pre godinu dana, sa radnjama u TC Galerija Beograd, Ušće šoping centru, Ada Mall-u, BEO šoping centru i Delta Planet centru u Nišu.

Najnoviju kolekciju možete poručiti i online preko sajta www.fashionandfriends.com .

Vaš,

Fashion Company