Fashion Company  Newsletter   Kako srediti svoj prolećni garderober?

Kako srediti svoj prolećni garderober?

Sigurni smo da uvek imaš pametnija posla od sređivanja svog garderobera. Baš kao svi mi – i ti imaš onu jednu stolicu u uglu sobe na koju se u nekom trenutku ceo sadržaj tvog ormana preseli. Međutim, postoji jedan trik kako da tvoj orman uvek bude sređen! U pitanju je „modna kapsula“ odnosno pametan izbor stvari koje ćeš zaista nositi, a koje ćeš lako moći da kombinuješ sa drugim komadima. Očisti svoj ormar od stvari koje nisi nosila u prethodnih godinu dana (jer, realno – nećeš ih nikada više ni nositi) i napravi mesta za sveže, trendi komade, u kojima ćeš moći da uživaš i u narednim godinama:

Replay teskas kombinezon (1) možeš lako da ukombinuješ sa Liu Jo džemperčićem (2) tri-četvrt rukava, koji tako sjajno ide uz Manila Grace retro pantalone (5). Savršenu dopunu pantalonama čine Guess salonke (10) sa ukrasnim privescima. S obzirom da su neutralne, lako ćeš ih uklopiti i sa Guess dugom sunjom (7) prepoznatljive ramfle, te Calvin Klein teksas košuljom (11) koju možeš nositi i kao haljinicu. Ovaj komad se divno slaže uz Steve Madden Cliff patike (9) i Philippe Model (12) novitet koji ćeš lako ukombinovati sa Scotch&Soda mantilom limun žute boje (8) koji se nameće kao sjajan kontrast Mango šik pantalonama (4) uz koje odlično ide Liu Jo neutralna boja (3) i Desigual maramu veselih boja (6).

 

Možemo da krenemo i drugom putanjom, i svejedno ćemo dobiti izvanredne kombinacije! Pusti mašti na volju i odaberi 12 ključnih komada koje ćeš sklapati i preklapati sa različitim artiklima u potrazi za fenomenalnim kombinacijama. Vidimo se u našim radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali i u Fashion&Friends e-shopu.