Jakna koja prkosi hladnoći (i modnoj monotoniji)

Jakna koja prkosi hladnoći (i modnoj monotoniji)

 

Kada je globalna modna situacija u pitanju, Italijanima bismo poverili izradu luksuzne galanterije, Amerikancima profi sportsku opremu, a Kanađanima (naravno) zimske jakne.

 

U zemlji gde se sve iznad minus deset u januaru smatra lepim vremenom nastao je brend Moose Knuckles koji okuplja neustrašive kreativce, buntovnike i vizionare koje pokreće strast za kreiranjem najluksuznije i najotpornije outwear odeće na svetu.

 

 

Post Malone muška jakna
Post Malone muška trenerka
Post Malone muški kačket

 

Moose Knuckles kao brend nastao je ne tako daleke 2009. godine, ali sa stogodišnjim porodičnim iskustvom pravljenja jakni otpornih na ekstremno niske temperature.

 

Brend koristi samo najfinije kanadske uvozne materijale koji su otporni na vetar i vodu. Sve jakne su punjene guščijim i pačijim perjem koje, za razliku od sintetičkih materijala, pruža potpuno prirodnu, hipoalergenu izolaciju i veliku lakoću pokreta.

 

Ženska jakna sa kapuljačom
Muška jakna sa kapuljačom
Ženska jakna sa kapuljačom

 

Ručno šivena ojačanja obezbeđuju da svaka kopča i spoj ostanu nepromenjeni tokom dugogodišnjeg nošenja.Posebnu pažnju privlače atraktivni metalni rajsferšlusi, izrađeni od nesalomivog metala koji je otporan na mraz i rđu.

 

Savršeno topli modeli sa kapuljačom od sherpa vune, parke sa krznenim detaljima i trendi jakne od lakovane kože epitome su stila i luksuza u koji vredi investirati ove sezone.

 

Pogledajte koju jaknu je odabrala ove sezone poznata srpska influenserka Aleksandra Dobrić i na koji način ju je uklopila sa svojim autfitom: LINK

 

Komadi iz nove kolekcije dostupni su u multibrend koncept prodavnicama Fashion& Friends, kao i na istoimenom onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.