Fashion Company  Newsletter   Iznenadi se popustom i obraduj sebe novim trendy komadom

Iznenadi se popustom i obraduj sebe novim trendy komadom

Voliš iznenađenja? Onda dođi u naše prodavnice i ogrebi popust od -20% do -40% u okviru akcije „Ogrebi i osvoji svoj popust“, odnosno -25% na ceo asortiman u Fashion&Friends online shopu   (popust se obračunava na kraju kupovine):

 

 

U tvojoj prolećnoj kapsuli moraju da se nađu tri tipa majica, a najbolje bi bilo da to budu trenutno najtrendi komadi: Replay majica (1) nežno roze boje koju ćeš lako uklopiti uz većinu bermuda i pantlona/farmerki, klasičan polo model brenda Superdry (2) koji dolazi u mnogim nijansama, i konačno Levi’s majica sa svima dragim crtanim junakom Snupijem (3).

 

Ukoliko si već započeo potragu za upečatljivim kupaćim, onda ne smeš da propustiš Scotch&Soda liniju (5) koja ti nudi sve od tropical printa, preko havajskih motiva do otkačenih aplikacija. Drugi komad za plažu su svakako Diesel logomanične papuče  (8) koje dolaze u nekoliko boja.

 

Akcija „Ogrebi i osvoji svoj popust“ je idealna prilika da obogatiš svoj cipelarnik atraktivnim modelom premium brendova, kao što su Cesare Paciotti 4US  (7), Premiata  (9) i Saucony  (10).

 

Ručne torbe i dalje predstavljaju najzahvalniji model. Calvin Klein  nas je obradovao minimalističkim, ali krajnje logomaničnim komadom (6), dok je Tommy Hilfiger  (4) odlučio da se drži proverenog i svima dragog dizajna.

 

Opremi se za svoj prolećni beg od svakodnevice uz akciju „Ogrebi i osvoji svoj popust“ u svim našim radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ili uz „Online shopping maniu“ i -25% popusta u Fashion&Friends e-shopu.