IVA BABOVIĆ: BUDUĆNOST POČIVA NA TEMELJIMA TRADICIJE

IVA BABOVIĆ: BUDUĆNOST POČIVA NA TEMELJIMA TRADICIJE

Iva Babović: Budućnost počiva na temeljima tradicije

 

 

Progres uglavnom vezujemo isključivo za budućnost, zaboravljajući da je slagalicu moguće sklopiti samo ukoliko prošlost i sadašnjost udruže svoje snage.

 

Bogatiji za prethodno iskustvo pravimo sigurnije korake ka budućnosti, a očuvanje kulturnog nasleđa i ponosno negovanje tradicije kao stuba jednog društva, osnove su na kojoj počivaju svi sledeći uspesi.

 

 

 

Fondacija Forever Friends na čelu sa predsednicom Ivom Babović, posetila je udruženje za izradu ćilima „Damsko srce“ u Pirotu kako bi se upoznala sa inspirativnim pričama njenih članica i pružila dodatnu podršku u radu kroz kontinuirane novčane mesečne donacije.

 

Zapisi u slici istkani na svakom pirotskom ćilimu imaju neverovatnu umetničku vrednost, koju istovremeno prati jaka simbolika.

 

„Ne treba da zaboravimo simbole koje su nam naši preci ostavili. To je naš DNK, neprocenjivo iskustvo koje nam pomaže da imamo više vere u sebe i ljude koji nas okružuju , objašnjava Iva Babović.

 

Prema njenim rečima, čaroliju treba misliti, jer jedino je tako stvarna, a ovo udruženje je najbolji pokazatelj da za onoga koji istinski veruje ništa nije nemoguće.

 

„Vera u ljubav i pozitivan ishod snaga su koja pomera granice, jer čuda zaista počinju da se dešavaju kada odvažno sledimo svoje snove “, zaključuje Iva Babović.

 

 

Vaš,

Fashion Company