Fashion Company  SUPERDRY

SUPERDRY

Superdry je globalni digitalni brend, a ponuda proizvoda je raznolika i značajno se razvija svake sezone. Izgradili smo svoj brend kreiranjem prepoznatljivih, pristupačnih, kvalitetnih savremenih proizvoda sa autentičnim starinskim pranjem, jedinstvenim vintažnim detaljima, vodećim ručno izrađenim grafikom i prilagođenim raznovrsnim stilom.

 

Od naših osnovnih muških i ženskih linija do specijalizovanih sportskih, ski i kupaćih kostima, do neverovatne obuće i dodatne opreme i snažnog vrhunskog proizvoda, nudimo potrošačima svih ukusa i stilova mogućnost stvaranja priča dok se osećate neverovatno noseći Superdry.

 

Superdry je istinska britanska priča o uspehu. Od osnivanja 2003. godine prerastao je u globalno poslovanje sa preko milijardu funti vrednom prodajom Superdry proizvoda godišnje. Prodaja na globalnoj osnovi se vrši kroz širok spektar kanala, uključujući  maloprodajne objekte u vlasništvu, franšizne prodavnice, e-web stranice, partnerske e-commerce sajtove, velike trgovačke lance za multibrand i manje nezavisne trgovce. Postoji preko 500 Superdry brendiranih maloprodajnih lokacija u preko 50 zemalja, a putem naše e-trgovine i veleprodajnih tržišta omogućili smo Superdry brendu da dostigne skoro svaku zemlju u svetu.

 

Među poznatim ličnostima koje su sa zadovoljstvom nosile kreacije brenda SUPERDRY bili su Idris Elba, David Beckham, Kylie Jenner, Leonardo di Caprio, Justin Bieber, Kate Winslet i mnogi drugi.