Fashion Company  FASHION COMPANY UZ CRNO-BELE

FASHION COMPANY UZ CRNO-BELE

Pred početak kvalifikacija za Ligu Šampiona FK Partizan je obnovio saradnju sa ’Fashion company’ liderom na modnom tržištu regiona.

 

Fashion Company je najveća domaća kompanija koja se bavi modom i modnom maloprodajom i veleprodajom sa preko 60 svojih maloprodajnih mesta u Srbiji i regionu (Crna Gora, Makedonija, Hrvatska). Brendovi koje Fashion Company zastupa pripadaju klasi svetski poznatih modernih urbanih brendova kao što su: Diesel, Calvin Klein, Premiata, Levi’s, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Replay, Timberland, Camper, Cesare Paciotti, Bata, Liu Jo, Guess, Desigual, NZA New Zealand, Gaudi, Paciotti 4US, Maison Scotch, UGG@Australia i mnogih drugih.

 

Jednogodišnji ugovor između FK Partizan i ’Fashion Company’ obuhvata i kreativni razvoj, učešce u editorijalima i kampanjama fudbalera Partizana, a u okviru plasmana najpoznatijih robnih marki  na domaćem tržištu.

 

Poseban akcenat je na brendu ’Replay’ čije modele nose najpoznatije ličnosti svetskog jet seta, a koji je ujedno sponzor velikih fudbalskih klubova poput  FC  Barcelona.

 

Ovo je deveti sponzorski ugovor koji je FK Partizan potpisao od januara 2015.godine.