Fashion Company  Newsletter   IN komadi u 2019 &SALE do 60%

IN komadi u 2019 &SALE do 60%

Možda misliš da postoji problem kategorije: „Da li će ovaj komad biti apsolutni fail sledeće godine?“, ali mi smo tu da ti pomognemo. Na SALE-u do 60% kako u našim radnjama tako u Fashion&Friends e-shopu  možeš da pronađeš artikle koji će svoj puni sjaj dostići naredne godine! Ne samo da ćeš biti trendi, već ćeš se na vreme opremiti po najpovoljnijim cenama.

Da li karirano ikada izlazi iz mode? We think not! Lumberjack stil je jedan od onih kojima okolina nikada neće moći da odoli, a ti ćeš prezentovati svoju muževnost na najbolji zimski način. Predlažemo ti da pogledaš komade brendova Timberland (1), Tommy Hilfiger (2) i Scotch&Soda (3).

Jakne postavljenje krznom, te kapuljače optočene istim će ostati trendi i u narednoj godini, jer želimo da se uvek osećaš ušuškano i fashionable. Za ovakve komade najbolje je da konsultuješ brendove Tommy Hilfiger (4), Scotch&Soda (5) i Diesel (6).

Maslinasto zeleno u kombinaciji sa braon, maskirni artikli, military komadi – svi oni će doživeti svoj puni sjaj naredne zime, a velika sniženja su prava prilika da ugrabiš premium artikle u ovom stilu. Naša sugestija su brendovi Diesel (7), Superdry (8), Tommy Hilfiger (9).

Žuta boja predstavlja najbolji način da zameniš sunce koga retko ima zimi. Upravo zato je ova boja preplavila scenu 2019. Iskoristi priliku da ugrabiš artikle brendova Diesel (10), Scotch&Soda (11) i Timberland (12) koji dominiraju kada je ovaj trend u pitanju.

 

Sada možeš mirne glave da se upustiš u pohod na velika sniženja i kupiš premium artikle koji će biti više nego IN i naredne zime. Radujemo se tvojoj poseti našim radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali i u Fashion&Friends online shop-u.