Guess komadi za upečatljiv jesenji outfit

Guess komadi za upečatljiv jesenji outfit

 

Nastala kombinacijom stila devedesetih i savremenih trendova, nova kolekcija čuvenog američkog brenda naglašava ženstvenost i eleganciju kojom odiše istinska Guess žena.

 

Ženskom kolekcijom dominiraju glamurozni komadi koji su savršeno upotpunjeni efektnim, šik aksesoarima i visokim potpeticama u neutralnim nijansama.

 

 

satenska mini haljina kožna  torbica braon logo salonke plisirana crna haljina torbica sa lancima kožne crne salonke ciklama midi haljina ciklama torba špicaste bež salonke

 

Fuzija suptilne zavodljivosti i krojeva koji prate liniju tela uočljiva je u vanvremenskim jeans modelima, osmišljenim tako da zadovolje i najzahtevnije kriterijume.

 

U zavisnosti od toga da li birate da ih kombinujete sa udobnim logo majicama ili ste odlučili da ih ponesete uz sexy košulju – imaćete upečatljiv outfit i za dnevne i za večernje varijante.

 

plave ženske farmerke svetlucava košulja logo farmerke bela košulja crne farmerke bež logo majica

 

 

Odabrani modeli iz jesenje kolekcije dostupni su u prodavnicama Guess u šoping centrima Galerija, Ušće i BEO u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, kao i u Fashion&Friends radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Istražite kolekciju i onlajn na webshopu fashionandfriends.com ili Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.

 

 

Tvoj,

 

Fashion Company