Glamur u GUESS-u! Modeli koje ćete voleti

Glamur u GUESS-u! Modeli koje ćete voleti

Crvena boja dobila je praznično obeležje!

U decembru opravdano dolazi u modni fokus sve što nas podseća na ljubav. A ko govori jezik ljubavi bolje nego GUESS?

Vatreno crvena, višnja crvena,

gorko crvena…

sve nijanse crvene koje se poigravaju sa maštom, a u kojima ćete osvajati mnoga srca u godini koja nam dolazi, mogu se naći u Guess kolekciji jesen/zima 2020!

GUESS je brend poznat po dobrim i kvalitetnim aksesoarima, a ako su još u crvenoj boji, svaki vaš outfit dobiće novu čar! Izdvajamo komade koji zaslužuju svu pažnju:

Ako volite karirani dezen, znate da se odlično uklapa uz džempere i „knit wear“ ! Zato će vas ova selekcija posebno zainteresovati:

Za sam kraj naših crvenih favorita smo ostavili zavodljive zimske haljine koje možete iskombinovati tako da budu odličan izobr za večernje i dnevne varijante:

 

Online kupovinu na www.fashionandfriends.com nagrađujemo poklon vaučerima koje možete iskoristiti već u januaru. Neka naše prijateljstvo postane još veće!

Za Kupovine ostvarene u periodu do 24.12. –  poklon kupon dobijate 7.1.2021. i možete ga iskoristiti odmah.

Za Kupovine ostvarene u periodu od  25.12. do  31.12. –  poklon kupon dobijate 14.1.2021. i možete ga odmah iskoristiti. Vaučeri važe, i moraju se iskoristiti, do 24.1.2021. godine.

Kuponi sižu na vašu e-mail adresu koju ste ostavili prilikom registracije na našem sajtu.

Uživajte u prazničnom šopingu i pronađite najlepše poklone za vama drage osobe. A mi vas čekamo i nekoliko dana kasnije, da novu godinu započnemo novim, izvanrednim izgledom!

Vaš Fashion Company!