„GENERATIONS”: FASHION&FRIENDS KAMPANJA KOJA NE POZNAJE GODINE

„GENERATIONS”: FASHION&FRIENDS KAMPANJA KOJA NE POZNAJE GODINE

Priča o porodičnoj ljubavi, zajedničkim trenucima i uspomenama koje stvaramo sa onima koje najviše volimo, u središtu je nove prolećne Fashion&Friends kampanje.

Prikazujući tri generacije koje podržavaju i inspirišu jedna drugu, Generations” slavi tradiciju I pripadnost, kvalitet I neprolaznost, zajedništvo I nasleđe.

 

Večni klasici koje su nosile naše bake, krojimo, podešavamo I ponosno nosimo. Sestre koje uzimaju stvari jedna od druge ‘’bez pitanja’’ – zvuči poznato? Skupljanje džeparca za baš te urbane patike koje je sin video u izlogu, mame znaju o čemu govorimo. Svaka porodica priča svoju modnu priču, a mi smo deo svake od njih.

Komadi nove kolekcije se savršeno dopunjuju u igri raznolikosti stilova i emocija, prikazujući neke od ključnih komada sezone koji se mogu interpretirati na bezbroj načina – od svestranih trenč-mantila i džins jakni preko pantalona ravnog kroja do romantičnih haljina stvorenih za proleće. Zemljani tonovi mešaju se sa vibrantnim nijansama tirkizne, zelene i crvene boje, akcentujući poruku kampanje koja je snimljena u čarobnom ambijentu Belog Dvora.

Denim on denim modni imperativ, i ove sezone osvaja poglede i ističe da džins nikada ne izlazi iz mode! Diesel za buntovnike, tinejdžerska ljubav ili ljubav koja traje? Složićemo se da svima dobro stoji. Proleće se zove Guess imenom- aksesoari za upotpunjen stajling daju svakoj ženi notu prefinjenosti I glamura. Duh Amsterdama I ovog puta u komadima Scotch and Soda – jedinstveni printovi, materijali koje volimo i krojevi koji svima pristaju I ove sezone krase ovaj jedinstveni holandski brend. Visoke potpetice odzvanjaju ulicama grada – Steve Madden is in the house! Za glamurozne trenutke, u kojima želiš da zasijaš I istakneš svoju ženstvenost, ovaj brend ima odgovor- svaka cipela ti pristaje! Muškarci znaju da Premiata ispunjava sve njihove uslove- udobnost, urbani dizajn I kvalitet koji traje, pa se zato odlučuju za kombinaciju sa Replay komadima, jer Replay nikad ne izneveri.

GENERATIONS verno oslikava duh koncepta Fashion&Friends, koji je oduvek podsticao različitost, omogućujući svim generacijama da iskažu svoj autentični stil, kao svojevrsni izraz njihove ličnosti.

Ovog proleća vas pozivamo da zajedno sa onima koje najviše volite uživate u kombinovanju stilova, budete slobodni da spojite nespojivo, smelo kupite komad o kome sanjate I podelite tu vest sa najbližima.

Stil jedne porodice priča posebnu priču I zato su sve porodice jedinstvene na svoj način. A svaka je deo Fashion and Friends porodice.