FASHION&FRIENDS DIGITALNA KAMPANJA VODI VAS U NAJROMANTIČNIJI GRAD NA VODI

FASHION&FRIENDS DIGITALNA KAMPANJA VODI VAS U NAJROMANTIČNIJI GRAD NA VODI

 

Čarobni italijanski grad ljubavi, gondola i mostova bio je inspiracija za najnoviju digitalnu kampanju „Take me to Venice“ multibrend koncepta Fashion&Friends. Venecija je postala novo modno odredište,  a živopisni pejzaži najromantičnijeg grada na vodi poslužili su kao idealan saveznik u želji da se kolekcija za proleće/leto dočara na originalan način.

 

Košulja        Korset      Pantalone

 

Modni trenuci ispunjeni su kombinacijom retro i damskog stila, autfitima neobičnih i smelih krojeva i jednostavnošću usklađenom sa atraktivnim aksesoarima. Upečatljivi detalji koji skreću pažnju deo su svakog autfita, a celokupan efekat upotpunjuje čaroban italijanski vajb koji zasigurno ne ostavlja nikog ravnodušnim.

 

Top      Pantalone      Torbica      Štikle 

 

Fotografije koje istinski dočaravaju eleganciju i sotisficiranost potpisuje fotograf Dušan Petrović, stajlinge Jelena Milovanović, dok se ispred objektiva našla prelepa manekenka Nina Radaković.

 

Košulja     Pantalone     Jakna      Šešir     Čizme

 

Prsluk     Šorts     Papuče

 

Dodajte lični pečat komadima iz nove kolekcije koji će doprineti odvažnom i smelom izgledu u svakoj prilici. Oživite duh Venecije šarmantnim kombinacijama koje ćete pronaći u  Fashion&Friends multi koncept prodavnicama, Fashion Company mono radnjama, kao i na fashionandfriends.com online shop-u i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

 

Vaš,

Fashion Company