DRUGI KRUG SNIŽENJA DO 60%

DRUGI KRUG SNIŽENJA DO 60%

Oversize džemperi, boyfriend džins i sve te XXL forme u kojima nam je tako udobno, a koje su i te kako obeležile 2020. godinu, obećavaju da će se nositi i u 2021. A ako ste sa prvim snegom uhvatili sebe kako internetom

tragate za savršenim parom toplih čizama UGG, INUIKII i MOU su aktuelne više nego ikada!

Drugi krug sniženja u Fashion Company radnjama vam na kolekciju jesen/zima 2020 donosi popuste do 60%! Ukoliko ste ispratili šta je to obeležilo zimsku sezonu, a niste stigli da kupite baš taj kaput koji će vam se uklopiti uz omiljene čizme, ili torbu koja tako dobro ide uz vaš zimski šešir, naše radnje i online shop su pravo mesto za posetiti.

Pravi šopingholičari znaju da se ovakve ponude ne propuštaju i već su krenuli da precrtavaju sa liste želja komad po komad. A mi smo sakupili zimske favorite za sve neodlučne kako bismo im pomogli pri odabiru.

Tri, četiri, sad…. Počinjemo!

Ono što bismo sigurno izdvojili jesu kaputi.

Komadi koji vas utopljavaju ne samo u zimsko vreme, već se odlično mogu kombinovati u prelaznom periodu sa omiljenim haljinom ili košuljom i farmericama. Kada dođe jesen, probudite vaš kaput iz zimskog sna i dodajte mu dozu šarma uz elegantne rukavice i par dobrih štikli.

(crveni kaput Liu Jo, karirani kaput Liu Jo, bež kaput Scotch&Soda)

Za devojke smo izdvojili boje koje su must have svakog ormana, a za momke komade u kojima će se osećati kao pravi holivudski macani!

(braon kaput Scotch&Soda, sivi kaput Tommy Hilfiger, maslinasta jakna Tommy Hilfiger)

Hajde da pričamo o onim komadima za koje niste imali hrabrosti, ali ste celu sezonu potajno maštali o njima.

Znate da mislimo na one za koje niste sigurni kako vam se uklapaju u vaše aktuelne kombinacije, jarkih boja i za koje se plašite da će vas previše izdvajati iz mase, a opet želite da ih imate. Otkrićemo vam tajnu- vreme je da se vaš istančan ukus istakne na najviše mesto!

(patike Desigual, košulja Scotch&Soda, torba Calvin Klein)

(rukavice Timberland, duks Calvin Klein, čizme 4US)

 

Smatrajte ovu priliku kao znak da ti komadi zapravo treba da pripadaju vama! Pa ako se u našim predlozima pronađete, trk do najbliže Fashion Company prodavnice ili klik na online shop i zahvalite nam se kasnije!

Vaš Fashion Company