DIESEL RUNWAY SHOW SPRING/SUMMER 23

DIESEL RUNWAY SHOW SPRING/SUMMER 23

Milano Fashion Week nas ni ove godine ne ostavlja ravnodušnim sa svojim inovativnim idejama, događajima, revijama…

 

Fashion Company je odlučio da mu ova nedelja mode u Milanu nikako ne izmakne i uputio se u epicentar svih svetskih dešavanja.

 

Pogledajte iz prve ruke kako je izgledao DIESEL RUNWAY SHOW SPRING/SUMMER 23, zbog čega će ostati upamćena ova revija, ko je sve bio od poznatih influensera i kako izgleda SS23 kolekcija.

 

Kreativni direktor Diesel brenda Glenn Martens imao je zadatak da osmisli koncept revije i bine. Šta mislite da li nas je i ovoga puta razuverio da nemoguće ne postoji?

 

 

Odlučio je da podijum na kojem će manekeni prošetati i pokazati spring/summer23 kolekciju upotpuni spektakularnim lutkama na naduvavanje.

 

Ove četiri ljudske figure na naduvavanje koje su se nalazile jedne uz drugu i na sredini ove monumentalne piste, sertifikovane su od strane Ginisove knjige rekorda kao najveće ikada.

 

Time je DIESEL poslao poruku svima da su i dalje vodeći  svetski brend i da nastavljaju da pomeraju granice u svakom smislu.

 

 

 

Na reviji je 70% posetilaca bilo mlađe od 26 godina, što nam pokazuje da se DIESEL uspešno okreće mlađoj populaciji i ciljnoj grupi.

 

Glenn Martens je izjavio neposredno pre revije da je glavna karakteristika kolekcije ‘uznemirenost’ i da su svi komadi ‘nesavršeno’ izrađeni uz poseban dizajn. Ideja mu je bila da komad izgleda

‘slomljeno’ tako da može svako da se poveže večno sa njim.

 

Teksas je dominirao na podijumu u različitim varijantama. Videli smo komade u kombinaciji sa tilom, čipkama kontrasnih boja, resama, kao i pleteni đžins, obojeni…

 

 

 

 

Na Instagram profilu @fashioncompany u Highlight-u Diesel Runway možete pogledati originalne snimke koje je Fashion Company zabeležio na reviji i javiti nam utiske kolekcije i događaja. Jedva čekamo da ih čujemo!

 

Nastavite da nas pratite jer uskoro stiže još izveštaja iz Milana. #StayTuned

Vaš Fashion Company