Fashion Company  Newsletter   Budi svaki dan trendi – bez mnogo razmišljanja

Budi svaki dan trendi – bez mnogo razmišljanja

Konačno možeš da kažeš ĆAO! teškim odevnim komadima, jer proleće samo što nije i kalendarski stupilo na snagu. Prelepo! Ali, to podrazumeva ponovno osmišljavanje novih odevnih kombinacija. E pa, mi smo odlučili da ti priteknemo u pomoć. Ne samo da ćeš brzo i lako svaki dan moći da izdominiraš prolećnom scenom, već ćeš i rešiti svoj garderober passé stvari i obezbediti njegovu „urednost“ bez mnogo truda:

Guess bež pantalone (5) ćeš lako ukombinovati sa kontrastnom Tommy Hilfiger polo majicom (7) ili Scotch&Soda džemperčićem (2) koji odlično ide uz svetle Replay farmerke (6). Njih možeš dalje da kombinuješ uz Guess logomaničnu majicu (8), Scotch&Soda vetrovku (3) ili nesvakidašnji Diesel komad (10) koji odlično ide uz Guess teksas jaknu (4). Nju možeš da koristiš i u sporty prilikama uz Replay patike (11), ali i u danima u prirodi uz koje će ti odlično ići Superdry maslinasto-zeleni ranac (9). Diesel kačket (1) ćeš lako uklopiti uz bilo koji komad i gotovo svaku priliku.

 

Sada si spreman da se igraš kombinovanjem, rastavljanjem i sastavljanjem, jer sa trendi novitetima sigurno nećeš pogrešiti. Očekujemo te u svim našim radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali i u Fashion&Friends e-shopu.