Fashion Company  Newsletter   Budi neustrašivi fashion idol

Budi neustrašivi fashion idol

Koliko puta si video fotku neke od zvezda poput Džoni Depa, Dejvid Bouvija, Kanje Vesta i drugih i pomislio: „Kada bih samo ja mogao ovako da izdominiram…“ Mi smo tu da ti kažemo da je kucnuo pravi čas da ostvariš ovaj otkačeni san. Nova kolekcija je puna nesvakidašnjih komada koji će istaknuti tvoju ekscentričnu fashion stranu koju s vremena na vreme treba pustiti da podivlja.

#TB to 90’s – Možda je ovo jedan od nosećih trendova nove sezone, ali je on i večita inspiracija nekim od poznatih ličnosti koje kradu svačije poglede na crvenom tepihu. Diesel patike (3) nas zbog svog brzog dizajna neverovatno mnogo podsećaju na ovu epohu, a i tako dobro idu uz Replay bomber žutu jaknu (1) i Hyperflex+ pantalone koje podsećaju na šalvare (2). Da li je ovo dovoljno Can’t Touch This (Mc Hammer) za tebe?

 

Adrenalin freak – Možda si više u sportskom fazonu, te si stalno u potrazi za novim avanturama. Slično se sličnom raduje, i zato ti predlažemo da isprobaš komade koji predstavljaju vizualno otelotvorenje avanturizma. Diesel tamnozelene pantalone (2) sa prstenovima koji podsećaju na opremu za planinarenje i cargo džepovima su obavezan element avanturističkog outfita. Camper cipele (3) su podjednako sportske i classy tako da mogu da podnesu i urbane i one ekstremnije izazove.  I sve ovo nikako ne bi moglo da prođe bez da dodaš element brenda koji se zasniva na avanturističkoj premisi. U pitanju je naravno amsterdamski brend Scotch&Soda (1).

 

XOX – Karo i prugice ne idu? Ne i ove sezone! Sada možeš da se poigraš uklapanjem različitih šara bez trunke griže savesti. Uz Scotch&Soda košulju (1) koja kombinuje raznobojne karo šare različitih dimenzija možeš da upariš čarape istog brenda (2). I ove sezone je trend da se nesvakidašnje čarape vide, tako da bi bilo dobro da obuješ nešto svedenije cipele kako ne bi odvlačio pažnju sa pravog elementa. Iz tog razloga ti predlažemo da čekiraš Steve Madden braon cipele (3).

 

Ova jesen je stvorena za poigravanje stilovima. Zato se oslobodi svih stega i iskoristi novu kolekciju da skineš look svima dragih ekscentrika. Vidimo se u našim radnjama u  Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali i Fashion&Friends online shop-u.