Fashion Company  Blog   BUDI DEO FASHION&FRIENDS ZABAVE NA SNEAKERVILLE FESTIVALU

BUDI DEO FASHION&FRIENDS ZABAVE NA SNEAKERVILLE FESTIVALU


Fashion&Friends će se
13. oktobra naći u epicentru urbane mode, sporta i odlične zabave na najvećem festivalu patika u regionu Sneakerville.

Pripremite se za dan pun uzbuđenja na Fashion&Friends štandu, koji smo pretvorili u pravo modno igralište brendova Diesel, Tommy Hilfiger, Replay, Steve Madden, Premiata, Moose Knuckles, Timberland, Desigual, Philippe Model, Superdry, Crime London..

Očekuje vam uživanje u raznovrsnim aktivacijama od 11 do 23 časa:

 

Zgrabite glamuroznu Fashion&Friends košarkašku loptu, zauzmite mesto na vrhu F&F koša i napravite nezaboravnu fotografiju za društvene mreže.

Objavite sliku na svom Instagram profilu sa haštagom #ILOVEFASHIONANDFRIENDS itagujte naše zvanične profile @fashionandfreindsofficial i @fashioncompanyofficial. Ukoliko budete među prvih 300 posetilaca koji su podelili svoju fotografiju na Instagramu, osvojićete štampanu Fashion&Friends naslovnicu na poklon – sa vama kao zvezdom kampanje.

 

Oprobajte se u preciznom šutiranju na električnim mašinama za košarku ili ih iskoristite kao dobru pozadinu za slikanje.

Objavite sliku na vašem Instagram profilu sa haštagom #ILOVEFASHIONANDFRIENDS i tagujte naše profile. Prvih 200 objavljenih fotografija osvojiće kupon od 20% popusta za kupovinu u online prodavnici www.fashionandfriends.rs, a ukoliko se nađete između 18 do 20 časova ispred mašine za košarku, možete osvojiti i poklon iznenađenja.

 

Od 15 do 19 časova influenserka Anastasija Grujić biraće svoje omiljene Fashion&Friends kombinacije i družiti se sa posetiocima na Fashion&Friends štandu.

Poznati glumac Miloš Biković preuzeće Fashion&Friends Instagram profil i u live-u preneti delić atmosfere sa ovog štanda.

 

Svi posetioci će učestvovati u Sneakerville nagradnoj igri, zato popunite podatke na ulaznici, ubacite je u staklenu kutiju na ulazu i možda budete srećan dobitnik vaučera za kupovinu u Fashion&Friends prodavnicama, koji će vam uručiti Miloš Biković.

 

Vidimo se u nedelju!