Fashion Company  Newsletter   10 komada uz koje ćeš zimu doživeti na nov način

10 komada uz koje ćeš zimu doživeti na nov način

Zima samo što nije počela (mislimo na ovu kalendarsku), a ti i dalje nisi osmislio svoje krucijalne outfite. To je skroz ok, zato što smo mi tu da uradimo to umesto tebe! Izdvojili smo 10 komada bez kojih ova zima jednostavno ne sme da prođe. Ne samo da će tvoj stil biti besprekoran, već neke od ovih komada možeš da pronađeš na velikom sniženju u okviru Mid Season Sale-a, za druge možeš da „Ogrebeš“ popust, a neke možeš da kupiš na akciji Praznični shopping, u Fashion&Friends online shopu , koja ti donosi 25% popusta na sve artikle.

Boho, etno, Indian – može, može. Pogotovo u urbanoj, crno-beloj varijanti na Diesel strukiranom kaputu (1) koji će ti stajati kao saliven. Kao suštu suprotnost ovome možeš da isprobaš Paciotti 4US military jaknu (5) koja će ti dobro doći u kišnim/snežnim/generalno mokrim danima. Ako si više za klasične varijante, obogaćene diskretnim dodacima, onda svakako ne smeš da propustiš Scotch&Soda teget kaput (10) sa duplom kragnom.

 

Sivo iznijansirana Replay majica (8) dugih rukava, sa kragnicom savršeno menja košulju koju bi inače obukao ispod džempera, jer – stilizovani komfor pre svega. Ukoliko želiš da dodaš malo boje svojim kombinacijama, evo neočekivanog twista – Scotch&Soda čarape (7) nesvakidašnjih boja će tvom outfit-u dati dovoljnu količinu drugačijeg i oduševiće sve oko tebe. One takođe predstavljaju i savršenu ideju za poklon.

 

Timberland klasik (6), koji svi volimo i rado ga nosimo, ove godine ti nudi kombinaciju dva omiljena tona u jednom paketu – teget i svima dobro poznatu žutu. Ovaj par cipela svakako mora da se nađe u tvom cipelarniku. Međutim, za one nešto „toplije“ dane ti predlažemo da isprobaš Replay patike (9) nešto izdignutijeg đona, sa narandžastim akcentima, dovoljno jarkim da ulepšaju svaki tmurni dan.

 

Kada smo kod jarkih boja – svojim klasično tamnim zimskim kombinacijama obavezno dodaj jedan drečavi detalj. Mi ti naravno predlažemo kralja ovih komada – Diesel žuti ranac (4).

 

Za kraj ne zaboravi da se dobro utopliš i upotpuniš svoj zimski outfit Timberland kapom (2) sa sve pufnom, ili classy Scotch&Soda rukavicama (3) sa karo šarom.

 

Sada kada imaš novu shopping listu kao zvezdu vodilju kroz neverovatne akcije, spreman si za najbolju kupovinu ove sezone. Vidimo se u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali i u Fashion&Friends online shop-u .