ZAVIRITE U TOPLIJE DANE SA SCOTCH&SODA NOVOM KOLEKCIJOM

ZAVIRITE U TOPLIJE DANE SA SCOTCH&SODA NOVOM KOLEKCIJOM

Ovog proleća pravo iz Amsterdama nam stiže modna priča koja slavi moć autentičnosti i inspirisana je narodnom nordijskom kulturom.

Ako ste odlučili da vas u mesecima koji dolaze karakterišu boje peska, sveže roza, bela, army i khaki, sigurni smo da će vam amsterdamski brend u potpunosti ispuniti očekivanja. Najnovija kolekcija donosi klasičan dizajn, sa eklektičnim detaljima, pažljivo osmišljenim da prikaže  slobodan duh žena i muškaraca.

 

Šta možete očekivati od nove kolekcije?  Čekaju vas klasici u osnovi sa denimom sa kojima nikada ne možete pogrešiti. Bogata tkanina i suptilni, a opet, ekstravagantni detalji će vas izdvajati iz mase i dozvoliti vam da iskažete vaš jedinstveni stil. Krojevi su osmišljeni tako da odaju utisak opuštenosti, sa spuštenim ramenima i oversized oblicima.

(Scotch&Soda ženski noviteti)

Devojke će uživati noseći pantalone sa visokim strukom i rolke, dok momci mogu da se opuste u pantalonama koje su nešto šireg kroja i modelima koji podsećaju na „workwear“. Ono što daje dodatnu vrednost ovoj prolećnoj modnoj bajci, jesu ručno iscrtani detalji i printovi koji prate storyline inspirisan narodnom tradicijom nordijskih naroda.

Ukoliko ste ljubitelj Scotch&Soda brenda, sigurni smo da vas komadi koje su nam spremili neće ostaviti ravnodušnim! Neka vaš ormar dobije dašak svežeg, nordijskog stila!

(Scotch&Soda muški noviteti)

Komadi Scotch&Soda najnovije kolekcije, kojima nećete odoleti, već su dostupni na našem web shopu kao i u  Fashion and Friends i mono radnjama.

Vaš Fashion Company