TOP 5 JAKNI BEZ KOJIH NE MOŽEMO DA ZAMISLIMO PRELAZNI PERIOD

TOP 5 JAKNI BEZ KOJIH NE MOŽEMO DA ZAMISLIMO PRELAZNI PERIOD

Kada kažemo prelazni period na koji odevni predmet prvo pomislite? Mi definitivno na jakne: šuškave, teksas, platnene, kožne… Ma koje god možete zamisliti!
Već neko vreme ne osećamo pravu razliku između godišnjih doba, pa nam se tako zima jako brzo prelije u leto, a onda ponovo leto zameni zima. Zato nam je u takvim danima uvek neophodna jedna, dve, tri lagane jakne koje ćemo uklopiti uz baš svaki outfit!

Kako se u narednom periodu radujemo dolasku toplijih dana koji će sa sobom ipak nositi  poneki hladan povetarac, odlučili smo da vam sa njima donesemo i par predloga za jakne bez kojih sigurno nećemo ići u prelazni period!

(Diesel muška jakna, Diesel ženska jakna)

Počinjemo sa italijanskim brendom, koji modnu scenu uvek iznenadi jedinstvenim komadima u kojima se pronalaze pravi ljubitelji avantura i neobičnih modela! Diesel na u novitetima donosi dve jakne koje smo izdvojili kao favorite za prelazni period koji je pred nama.

 

(Scotch&Soda muška jakna, Scotch&Soda ženska košulja)

Sledeći par jakni koji sigurno ulazi u uži izbor jesu Scotch&Soda platneni komadi iz nove kolekcije, koji odišu duhom slobode i autentičnosti, kakva i jeste cela nova kolekcija. Da li biste ovako nešto uvrstili u vaš svakodnevni izbor outfita?

(Guess muška jakna, Guess ženska jakna)

Iz sunčanog LA nam stiže predlog koji će, verujemo, pobrati najviše simpatija. Pre svega zato što se radi o brendu Guess, kao i zato što su ovo komadi koji mogu da se uklope uz apsolutno svaku dnevnu, a po koju i večernju varijantu!

(Replay muška jakna, Replay ženska jakna)

Ako ste ljubitelj aktivnosti na otvorenom i ukoliko uživate da sa prijateljima provodite dane na planini ili u turističkim obilascima, znamo da ćete jakne koje smo izdvojili od Replay brenda voleti iz više razloga!

(Superdry muška jakna, Superdry ženska jakna)

Za kraj smo ostavili brend koji mladi obožavaju! Jakne Superdry brenda probudiće u vama mladalački duh i želju za novim avanturama!

Klikom na opis ispod slike možete brzo doći do vašeg favorita i za sebe ugrabiti novitet koji će sigurno biti koristan i lep dodatak vašem ormaru!

Vidimo se u radnjama i na web shopu www.fashionanadfriends.com

Vaš Fashion Comapany