ŠARM i LUKSUZ BISERNOG JADRANA

ŠARM i LUKSUZ BISERNOG JADRANA

Topli dani, more, povratak na plaže, muzika i ples, so u kosi, kokteli i kratke suknje… Konačno! Leto koje smo dugo čekali. Baš zato, naša nova destinacija sa koje šaljemo razglednicu je Crna Gora i biser Jadrana – Boka Kotorska. Otkrijte najvrelije modele leta 2021., brendove koji dominiraju kada su letnje kombinacije u pitanju i pronađite inspiraciju za najfashion odmor i outfite za dane koji dolaze.

Podigli smo jedra i uplovili u novu fashion avanturu. Ukoliko niste napravili letnje planove, neka vas naša nova Fashion&Friends kampanja inspiriše da to uradite što pre!

S ljubavlju zaplovite u leto.

 

Sa belom bojom nećete pogrešiti! Lepršave haljine i lanene košulje preuzimaju kormilo! Kada na rivi prošetate u Patrizia Pepe kratkoj haljini ili zaplešete uz živu muziku u haljini na falte, vreme staje. Lanena košulja i efektne pantalone pokazuju istačan ukus muškarca, pa nije iznenađenje što je baš ova kombinacija favorit sezone.

 

Imajte na umu da su bela boja i pastelne nijanse vaši saveznici u vrelim danima, a da rupičasti materijali i široki krojevi čine da vaša koža diše.

Svaka letnja avantura počinje atraktivnim bikinijem koji privlači sunce i poglede. Za najefektnije isticanje tena, predlažemo Calvin Klein model, dok za prave dame izdvajamo Tommy Hilfiger teget bikini sa zlatnim dugmićima.

Da li volite da mešate gornje i donje delove kupaćeg ili isključivo kupujete komplet modele?

Posetite naše radnje ili online shop u kojima su trenutno aktuelni veliki letnji popusti i izaberite model, boju i stil koji vam najviše odgovara. Uronite u plavetnilo Jadrana sa naših fotografija i zamislite sebe u modelu koji će obeležiti ovo leto, ali i društvene mreže 😉

Vaš,

Fashion Company