Komadi koji nikada ne izlaze iz mode: Lyle&Scott jesen/zima 2022 kolekcija

Komadi koji nikada ne izlaze iz mode: Lyle&Scott jesen/zima 2022 kolekcija

Naširoko je poznato da klasičan stil nikada ne izlazi iz mode, a ovoj konstataciji idu u prilog vanvremenski komadi sa potpisom Lyle&Scott brenda.

 

Od osnivanja 1874. godine, poznati škotski brend ostaje dostojan prepoznatjivom minimalističkom dizajnu i jednostavnim krojevima. Upravo takvi modeli se mogu naći i u okviru nove FW22 kolekcije.

 

Svedenost i neutralna paleta boja najbolje opisuju komade iz nove kolekcije koji tokom hladnijih meseci krase odevne kombinacije modernih muškaraca klasičnog stila.

 

Jesan i zima su karakteristični po slojevitim stajlinzima, a uz Lyle and Scott modele nikada nije bilo praktičnije slaganje više odevnih komada, a izgledati kežual i prefinjeno.

 

Pored jednostavnih krojeva, i vrhunski kvalitet je taj koji komade čini vanvremenskim, te ih možete kombinovati i u sezonama koje slede.

Na listi modnih favorita, pored oker zimske jakne, izdvajamo i kariranu košulju, maslinasti kardigan, teget džemper i crni kaput.

 

Lyle and Scott komadi su dostupni u svim Fashion&Friends radnjama, a kolekciju možete istražiti i onlajn na webshopu fashionandfriends.com ili Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.

 

Vaš,

 

Fashion Company