DIVA NOSI STEVE MADDEN

DIVA NOSI STEVE MADDEN

Američki brend STEVE MADDEN koji slavi odvažan stil, kreativnost i individualnost odlično se uklopio sa našom poznatom divom,koja ne samo da je kraljica muzičke scene već pomera granice

i na modnoj sceni

i njom uspešno vlada decenijama!

Jelena Karleuša je poznata po urbanom, glamuroznom stilu koji nikada ne prolazi neopaženo. Zato smo ponosni što je njen izbor za kraj godine bio brend STEVE MADDEN. Cirkoni, nitne, koža i vrtoglavo visoke potpetice, bile su njen izbor za finale ove isto tako vrtoglave godine!

Ove sezone dominantna je bila krem boja u svim nijansama. 50 nijansi bež je i Jelein izbor – špicaste polučizme sa nitnama, duboke čizme do kolena i naravno torbica da upotpuni svaki njen autfit.

Za novogodišnju noć njen izbor su svetlucavi modeli. Urbani, srebrni komadi sa cirkonima i šljokicama upotpuniće lude noći, ne samo za Novu godinu, već i za svaki sledeći posebni trenutak.

Iako uvek bira glamur pre casual wear-a, Karleuša zna da iskombinuje i ponese svakodnevne komade kao niko drugi! Tako za dane odmora i laganih zimskih šetnji odabrala obuću koja će dopuniti svaku njenu sportsku kombinaciju.

Ako i vi želite biti glamurozni kao naša DIVA posetite Fashion&Friends web shop – www.fashionandfriends.com  ili Steve Madden i Fashion and Friends radnje i odaberite vaše favorite iz ove kolekcije!

Izaberite vaš favorit u Steve Madden radnjama!

Vaš Fashion Company