Fashion Company  CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN

Calvin Klein je globalni lifestile brend koji simbolizuje hrabre, progresivne ideale i zavodljiv i često minimalističku estetiku. Trudimo se da uzbudimo i inspirišemo našu publiku koristeći provokativne slike i upadljive dizajne kako bi upalili sva čula.

 

Nakon skoro 50 godina, Calvin Klein nastavlja da bude kulturni katalizator širom sveta prihvatanjem napetosti, izazivanjem ideja i stvaranjem nepredviđenih stvarnosti. Verujemo u kulturu koja izaziva otkriće i hrabro razmišljanje. Trudimo se da pozitivno utičemo na svet. Podstičemo strast u našim ljudima. Mi predstavljamo autentičnost i prihvatimo individualnost.

 

Osnovana 1968. godine od strane Calvina Kleina i njegovog poslovnog partnera Barria Schvartza, kompanija je izgradila reputaciju lidera na američkoj modnoj sceni kroz čistu estetsku i inovativni dizajn. Globalna prodaja maloprodajnih proizvoda kompanije Calvin Klein premašila je 8 milijardi dolara 2015. godine i distribuirana je u preko 110 zemalja. Calvin Klein zapošljava više od 10.000 saradnika na globalnom nivou. PVH Corp. je vlasnik brenda od 2003. godine.

 

Glavni junaci legendarnih advertajzing kampanja ovog američkog brenda bili su Mark Waldberg, Cate Moss, Justin Bieber, porodica Kardashian, Paris Jackson, naslenici Cindy Craford – Kaia Gerber i Presley Gerber.