GUESS večera u Banja Luci: Magični događaj za sva čula

GUESS večera u Banja Luci: Magični događaj za sva čula

Čarolija Italije, njihovog sporog načina života i lepota prirode učine da gotovo poželite ušetati u razglednicu s potpisom čizmaste zemlje. Upravo su bh. influenseri: Iman Karović, Nejla Muhić, Lejla Ramović, Amer Kadić, Amina Efendić, Brankica Pralica, Ena Avdić Davor Gerbus imali priliku da uživaju na Guess x Bonjour.ba boutique eventu inspirisanom Italijom i modom.

 

 

Capri često opisuju kao ostrvo sunca i limuna što je i nas motivisalo pri kreiranju posebnog photo walla za upečatljive fotografije. Tako je mesto za fotografisanje postalo savršena kulisa za ekspresni beg do Italije i stvaranje dragih foto uspomena.

 

 

Da je hrana epicentar svih druženja u Italiji brzo se možete uveriti u svim filmovima, serijama, ali i tokom njene posete. Kod njih se sve dešava na pijaci, u potrazi za svežim i najkvalitetnijim sastojcima za porodičnu trpezu.

 

 

Pijaca sa drvenim korpicama punim povrća i voća, u društvu platnenih kesica i začina sa prepoznatljivim opojnim mirisom se našla i na našem događaju. Tokom večeri, pijaca je postala i set za radionicu. Zajedno sa iskusnim koktel majstorom, zvanice su mogle naučiti kako pripremiti koktel Limoncello spritz kao krunu druženja inspirisano Italijom.

 

 

Za kraj večeri gosti su uživali u ukusnim desertima koji su poslužili kao slatki užitak i zabava za nepce.

 

 

Da ovaj event bude istinski doživljaj za sva čula pobrinula se i DJ Forora koja je bila glavna odgovorna za kreiranje muzičkog utiska. Poznati ritmovi vedro su ispunjavali prostor, a influenseri nisu mogli odoleti da s vremena na vreme ne zaplešu.

 

 

Magična večera u Banja Luci bila je još jedna posebna oda Italiji i njihovom prepoznatljivom stilu života. Dolce far niente i la dolce vita samo su neke od italijanskih vodilja koje smo želeli utkati u organizaciju ovog događaja. Sudeći po osmesima i zabavi kojoj smo svedočili verujemo da smo u tome uspeli.